❧Xριστουγεννιάτικα Βazaars!!!!❧

    Κάθε χρόνο λίγο καιρό πριν την Χριστουγεννιάτικη περίοδο όλο και περισσότερα Bazaar οργανώνονται ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για διαφορετικού, χαρακτήρα, φιλανθωπικούς σκοπούς.



    • EΛΕΠΑΠ

    Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaaar τους, στις 14 & 15 Νοεμβρίου 10.00 – 20.00 στο Σταθμό μετρό Σύνταγμα.


    • ΜΕΡΙΜΝΑ

    Το τριήμερο 18-19-20 Νοεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου των Φίλων της MΕΡΙΜΝΑΣ, στο Ζάππειο Μέγαρο. Οπως κάθε χρόνο, στο Bazaar των Φίλων της Μέριμνας θα υπάρχουν πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δωράκια, είδη χειροτεχνίας, βιβλία για μεγάλους και μικρούς, παλιά αντικείμενα, σπιτικές λιχουδιές, μέχρι και ρούχα και αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία και πολύ χαμηλές τιμές.

    • ΚΕΘΕΑ
    Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στην Πλατεία Συντάγματος και στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μετρό», την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010, από τις έντεκα το πρωί έως και τις οκτώ το βράδυ. Στο παζάρι μπορεί κανείς να βρει χειροποίητα δώρα, στολίδια και γλυκά, φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος, αλλά μπορεί και να (απ)ασχοληθεί με το να φτιάξει τα δικά του στολίδια, στα εργαστήρια που θα λειτουργούν. Τα έσοδα του παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του προγράμματος.

    • Δελασάλ 
    Πλησιάζουν οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και, όπως κάθε χρόνο, το Ελληνογαλλικό Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων από τις 10.30΄ το πρωί έως τις 15.00΄ το απόγευμα με την εθελοντική συμμετοχή των μαθητών και του εκπαιδευτικού και υπαλληλικού προσωπικού.Φέτος, τα έσοδα θα διατεθούν στο «Ταμείο Αρωγής Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ», που υποστηρίζει τις υποτροφίες του Κολεγίου και τη συμμετοχή μαθητών σε εκπαιδευτικά προγράμματα και διεθνείς διαγωνισμούς.


    • Ελπίδα

    Ο Σύλλογος συνεχίζει τη δράση του παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας νιώθει τη μεγάλη ευθύνη για την καλή λειτουργία της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» που δημιουργήσε και φυσικά για την συνέχιση του έργου τους.

    Έτσι λοιπόν, ξεκινάειμε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά (Δεληγιάννη 66) στις 7 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρες 10:00 – 20:00. Εκεί όπως κάθε χρόνο μπορείτε να αγοράσετε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα δώρα σας για τις γιορτές καθώς και χριστουγεννιάτικες κάρτες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά του Ξενώνα. Συμμετέχουν και φέτος πολύ γνωστές επιχειρήσεις με εκλεκτά είδη.


    • Πανελλήνια Ένωση Φοιτούντων και Αποφοίτων Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας
    Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΠΕΦΑΣΔΕ ανοίγει τις πύλες του στις 15,16,17 Δεκεμβρίου στο ΣΔΕ Kορυδαλλού, Μακεδονίας 23, Κορυδαλλός, τηλ. 210 5693520 – 6980 100 380. Ένα μέρος των εσόδων του θα προσφερθεί σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.


    • Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων 
    Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στις 3 και 4 Δεκεμβρίου

    • Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία
    Το Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα Κωστής Παλαμάς, (Πειραιώς 100, Γκάζι), το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

    Ένα Παζάρι ξεχωριστό, πλούσιο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Στο Παζάρι, ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών για το σπίτι, το παιδί, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.


    • Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
    Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Βazaar από τις 21 Δεκεμβρίου 2010 έως τις 9 Ιανουαρίου 2011 με 50% έκπτωση σε επιλεγμένους καταλόγους εκθέσεων, εκπαιδευτικά έντυπα και αφίσες, αλλά και πακέτα προσφορών σε σειρές καταλόγων, καρτών και αφισών.

    Ωράριο Πωλητηρίου
    Τρίτη - Κυριακή: 11:00 - 19:00
    Πέμπτη: 11:00 - 22:00
    Δευτέρα κλειστά

    Eθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
    Βασ. Γεωργίου Β 17 -19 & Ρηγίλλης (είσοδος επί της οδού Ρηγίλλης)
    Τηλέφωνα: 210 92.42.111 – 3 Fax: 210 92.45.200


    • Συμπράττω



    Ο σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Συμπράττω» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar με στόχο τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να καλύψουν βασικές ανάγκες συνανθρώπων μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

    Χριστουγεννιάτικα και χειροποίητα δώρα, Έργα τέχνης, Συνθέσεις, Βιβλία, Παιχνίδια και παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους, είδη ρουχισμού από τα καταστήματα της περιοχής μας και από τις ευγενικές προσφορές των συμπολιτών μας.
    Το bazaar θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 6 με 9 το βράδυ και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 10 το πρωί με 9 το βράδυ. Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε συμβολικές τιμές.


    • Γυναίκες της Ευρώπης
    Η Οργάνωση «Γυναίκες της Ευρώπης» ( Association FEMMES D’EUROPE a.i.s.b.l.) προσκαλεί όλους στην κορυφαία από τις εκδηλώσεις που οργανώνει κάθε χρόνο και αυτή δεν είναι άλλη από το Bazaar των Χριστουγέννων, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Επίτιμης Προέδρου της οργάνωσης, συζύγου του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κας Barroso.


    Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πέρυσι την επισκέφθηκαν περίπου 5000 άτομα ενώ τα έσοδα έφθασαν τα 144.620 Ευρώ. Φέτος πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011.

    Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, η Οργάνωση «Γυναίκες της Ευρώπης» προσκαλεί για την όποια προσφορά ελληνικών προϊόντων τα οποία θα πωληθούν από το ελληνικό περίπτερο κατά τη διάρκεια του Bazaar. Προϊόντα όπως τυριά, λάδι, μέλι, κρασί, γλυκά του κουταλιού κ.α. Τα έσοδα της πώλησης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της Οργάνωσης ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι τα τρία τελευταία χρόνια χρηματοδοτήθηκαν Ελληνικά προγράμματα αξίας 10.000 ευρώ.

    • Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Σκανδιναβικής Εκκλησίας

    Το παζάρι θα ανοίξει τις πόρτες του φέτος, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 και για όλο το Σαββατοκύριακο, όσοι παρεβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ξεχωριστή βόλτα, γύρω από πανέμορφα περιπτεράκια, με χειροποίητα στολιδάκια, παιχνίδια, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα και λιχουδιές, από χώρες της μακρυνής Σκανδιναβίας..Το Παζάρι της Σκανδιναβικής Εκκλησίας, για τις 3 αυτές ημέρες, θα είναι ανοιχτό από τις 12.00-20.00.
    Η Σκανδιναβική Eκκλησία βρίσκεται στην Πλάκα, στην οδό Δαιδάλου 18.


    • Το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

    Έγινε πια θεσμός, διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του μουσείου . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Στους φιλόξενους εκθεσιακούς χώρους του μουσείου θα λειτουργήσει και πάλι μια ανοιχτή γιορτή αγοράς δώρων, με χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής, ειδικές εκδόσεις του ΜΜΣΤ, βιβλία τέχνης και έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και φωτογραφίας γνωστών καλλιτεχνών. Βασικός σκοπός του Bazaar είναι η στήριξη των μουσειοπαιδαγωγικών προγραμμάτων αλλά και των άλλων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του μουσείου .

    • Το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Αγάπη» και η Ομάδα Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων «Hug4Dogs»στη Θεσσαλονίκη



    Τα σωματεία διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα από τις 10 ως τις 18 Δεκεμβρίου 2011 στο χώρο δραστηριοτήτων της Hug4Dogs (Τ.Οικονομίδη49 – Καλαμαριά).

    Οι εκπαιδευτές της Ομάδας θα είναι εκεί για να προσφέρουν:
    · Δωρεάν Συμβουλές θετικής Εκπαίδευσης
    · Δωρεάν μάθημα θετικής Εκπαίδευσης σε κάθε αδέσποτο που υιοθετείται από το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Αγάπη»
    · Τροφές, φάρμακα, εμβόλια, αντιπαρασιτικά και λοιπά αναλώσιμα για τα ζώα του καταφυγίου

    Οι επισκέπτες του bazaar θα βρουν:
    Χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, γούρια, μπρελόκ, χειροποίητα ή μεταχειρισμένα αντικείμενα, ημερολόγια και βιβλία, μπλουζάκια, υπέροχα αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας, μικροέπιπλα, κεριά και σαπούνια, σπιτικά γλυκά και πολλά άλλα δώρα.

    Τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του Σωματείου και τα αδέσποτα.
                                                                                                                                                                                                            pigi :http://www.tlife.gr/

    1 σχόλιο:

    1. Υπέροχο ποστ πραγματικά!! Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να κάνω μια μικρή δωρεά ή κάπως γενικά να βοηθήσω μια φιλανθρωπική οργάνωση οπότε μέσα στις γιορτές θα το επιδιώξω!!
      Φιλιά :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Thanks for stopping by!!!
    I ❤ to read your comments!!! ;o))XXX


    Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool